Siitäpä on aikaa, kun viimeksi olen käynyt laittamassa tuotoksiani blogiin. Syynä on se, ettei uusia tuotoksia juurikaan ole tullut. Neulominen oli todella vähäistä koko syksyn, eikä joulun aikana ole kertynyt savitöitäkään. Mutta viikonloppuna sain valmiiksi lapasparin. Samasta langasta tehty pipo on ollut valmiina jo jonkin aikaa. Mielestäni sekä pipo että tumput onnistuivat hyvin ja ovat pirteän väriset. Ja minähän sain pahvilaatikollisen tuota Raitaa siskoltani Heklalta joululahjaksi, joten raitaneuletakki odottaa vielä tekijäänsä.

33676.jpg

Lisäksi sain Heklalta haasteen kummallisten tapojen meemiin. Olen toistaiseksi keksinyt vain kaksi outoa tapaa itsestäni, joten en ole vielä vastannut meemiin. Pakkohan noita outoja tapoja on olla enemmän, mutta ehkä olen turhan vaativa ja haluan keksiä todella outoja tapoja.

P.S. Hmm... En saa tätä tekstiä samankokoiseksi kuin nuo aiemmat tekstit. Onkohan näitä tekstin kokoja muutettu. Jos suurennan fonttia yhdellä pykälällä, tekstistä tulee tavattoman iso. Ja jos annan olla näin, niin teksti on pienempää kuin ennen. En tajua...